Ajankohta: 24.2.2024 klo 14-17
Paikka: Hyvinvointikeskus Olet Hyvä, Vanha Talvitie 2, Kalasatama, Helsinki
Hinta: 38 €

Tervetuloa kokemaan ryhmäenergiahoidon voima! Suomen Energiahoitajien kouluttamien hoitajien osuuskunta Meridiaani järjestää ryhmähoitopäivän, jossa pääset kerralla usean hoitajan hoidettavaksi. Jokainen osallistuja saa tapahtuman aikana myös yksilöllistä hoitoa.

Inspiraationsa tapahtuma on saanut Slovenian suositulta Domancic-energiahoitoklinikalta, jossa hoitajamme ovat olleet useaan otteeseen Suomen Energiahoitajien matkassa oppimassa ja saamassa hoitoa. Nyt järjestämme myös Helsingissä hoitotapahtumia, jossa monta hoitajaa tekee hoitoa samanaikaisesti ja jossa voi rentoutua yhdessä muiden hoidettavien kanssa.

Hoito toteutetaan niin, että jokainen hoidettava saa sekä yksilöhoitoa (kesto noin. 20 min) sekä hoitoa osana koko porukkaa.

Ryhmäenergiahoidoissa käytämme Suomen Energiahoitajien kehittämää lempeää BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää, jolla voidaan hoitaa terveyttä kokonaisvaltaisesti. Usean hoitajan toteuttamana ryhmähoitona energiahoidon vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Energiahoito on lempeä ja tehokas tapa purkaa kehossa ja mielessä olevaa stressiä ja energiatukoksia. Hoito vaikuttaa tietoisen mielen ohi suoraan autonomiseen hermostoon purkaen kroonista stressitilaa ja jännityksiä sekä aktivoiden parasympaattista hermostoa. Energiahoidosta on saatu apua monenlaisiin fyysisiin ja tunnepuolen haasteisiin. Voit tulla mukaan nauttimaan ryhmähoidon hoitavista energioista myös ilman erityistä vaivaa ja sallia itsellesi sen, mikä kaikki onkaan mahdollista!

Energiahoitoa tehdään tilassa kolmen tunnin ajan. Paikalta voi kuitenkin lähteä silloin, kun tuntee saaneensa riittävästi hoitoa.

Osallistujien määrä on rajattu, joten ilmoittautuminen on sitova. Vahvistamme ilmoittautumisesi ja lähetämme sinulle infokirjeen tapahtumasta. Osallistumismaksun voi maksaa käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet! Ilmoittaudu mukaan lähiryhmätapahtumaan alla olevan linkin kautta. Saat tarkemman infokirjeen muutama päivä ennen hoitotapahtumaa.

Täydenkuun lähiryhmähoito Helsingissä 24.2.2024
Scroll to top