Tule mukaan rentoutumaan harmonisten äänten ja värähtelyjen siivittämänä.

Sointukylpy on mielen ja kehon kokonaisvaltainen syvärentoutus. Soittaessamme äänimaljaa tai gongia, se alkaa värähdellä ja liikuttaa ilmaa sen läheisyydessä. Harmoniset äänet ja värähtely auttavat sinut rentoutumaan ja hermostosi rauhoittumaan.

Ennen varsinaisen sointukylvyn aloittamista ohjaajamme kertovat sinulle äänimaljoista ja siitä mitä rentoutuksessa tapahtuu. Voit ottaa sointurentoutuksen vastaan joko tuolilla istuen tai joogamatolla sinulle sopivassa asennossa maaten. Meillä voit luottaa siihen, että matka syvärentoutukseen on turvallinen ja kunnioitamme jokaisen omaa tilaa ja koskemattomuutta.

60min sointurentoutustuokio sisältää lyhyen alustuksen, rentoutuksen, rauhallisen palautumisen ja palautteen. Voit halutessasi myös itse kokeilla maljojen soittamista ja konkreettisesti tuntea resonanssin kehossasi.

Ilmoittaudu mukaan 050 572 7544 / Marika

Sydämellisesti tervetuloa, 

Marika

Peter Hess- metodin sointukylpyohjaaja

Äänimaljarentoutus
Scroll to top