Vapauttava hengitysmeditaatio ja elävöittävä äänimatka.

Alkurentoutuksen jälkeen teemme Breathe & Release – Vapauttava hengitys harjoituksen, missä saat turvallisesti kokea hengityksen voiman ja lahjan. Tulen ohjaamaan tämän harjoituksen niin, että se tulee olemaan lempeä mutta syvällinen matka itseesi, oman sydämesi viisauteen ja rakkauteen.

Jos et ole aiemmin tutustunut syvähengitystekniikoihin, niin on hyvä tietää, että Breathe&Release hengitysharjoitus on täysin turvallinen, eikä sillä ole mitään tiedossa olevia haittavaikutuksia normaalin terveyden omaaville. Mutta esim. tietyt mielenterveydelliset syyt kuten psykoosiherkkyys ovat kuitenkin este harjoitukseen osallistumiselle. Epileptikoille tämä saattaa myös olla triggeroiva. Raskausaikana ei myöskään tule osallistua tällaisiin harjoituksiin ja astmaatikkojen on hyvä pitää lääkitys lähellään harjoituksen aikana. Laita meiliä ja kysy, jos epäilet harjoituksen soveltuvuutta itsellesi.

Hengitystyöskentelyn jälkeen valmistaudumme äänihoitomatkalle kehoa rentouttavin rauhallisin liikkein, jotka teemme syvän ja rauhallisen hengityksen rytmissä.

Sitten pääset nauttimaan mm. isojen gongien hoitavasta, elävöittävästä värähtelystä. Nämä 3 isoa ja 2 pienempää gongia mahdollistavat todella hoitavan äänimatkan yhdessä muiden korkealaatuisten soittimien kanssa.

Äänihoitomatkan lopussa tulet kuulemaan myös muutamia muita upeita instrumentteja, jotka herättelevät sinua lempeästi palaamaan kehoon ja hetkeen. Päätämme illan elinvoimaa lisäävään ja sisäistä valoa kirkastavaan ohjattuun meditaatioon, joka on sovelias kaikille. 

Tämä parantava, uudistava sekä eheyttävä ilta tulee olemaan ainutlaatuinen kokemus ihan jokaiselle! Iltaan mahtuu vain 14 osallistujaa, joten varaa paikkasi ajoissa.

Varaa paikkasi: asok.soundhealing@gmail.com Saat maksu- ja lisäohjeet paluupostina.

Tule kokemaan hengityksen sekä äänen muuntava voima!

Sydämellisin terveisin, 

Mika Kunnasvaara

Ääni- ja energiahoitaja

Breathe & Release -ohjaaja sekä kouluttaja

FB-tapahtumasivu

Breathe & release + äänihoitomatka 16.8.2024
Scroll to top