Jonna Kasanen

Olen erikoistunut purenta- ja hengityselimistön, sekä lantionpohjan hoitoon. Ihmiskehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen, purentalihakset ja lantionpohja kuuluvat samaan lihasketjuun, sekä ovat yhteyksissä toisiinsa hengityksen sekä hermoston kautta. Kun purenta oireilee, jännitystä voi myös löytyä lantionpohjasta, ja toisinpäin. Suurin osa hoidettavistani onkin purenta- ja hengitys ongelmista sekä kiputiloista kärsiviä ihmisiä, enenevissä määrin hoidettavaksi hakeutuu hermoston ylivirittyneisyydestä, uupumuksesta ja stressistä, sekä niiden somaattisista vaivoista oireilevia asiakkaita.

Kuuntelen kehoasi hoidon aikana, tekniikkani on lempeän napakka.  Hyödynnän hoidoissani klassista ja mobilisoivaa hierontaa sekä faskia (sidekudos) -käsittelyä. Hoitoa voidaan tarvittaessa täydentää kuivakuppauksella ja kinesioteippauksilla. Palveluistani löytyy myös NADA korva-akupunktiota, intialaista päähierontaa ja japanilaista reikiä.

Haluan tarjota asiakkailleni turvallisen tilan tulla nähdyksi ja kuulluksi. Keholla on kyky korjata itseään, kun se saa olla rauhallisessa ja luonnollisessa tilassa.

Oma hoitopolkuni alkoi joogaharrastuksestani, pian harrastus muuttui elämäntavaksi sen tuodessa elämääni rauhaa, vakautta ja rentoutta. Samaa energiaa haluan välittää työssäni.

Scroll to top