Julia Kärkkäinen

Olen sertifioitu hengitysvalmentaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähettiläs. Hengitysvalmentajana haluan auttaa ja tukea sinua jakamalla oppeja ja ymmärrystä hengityksen vaikuttavuudesta, sen merkityksestä kokonaisvaltaisesti kehosi systeemille ja tutustuttaa sinut turvallisesti hengitysharjoitusten kiehtovaan maailmaan. Valmennuksessani en keskity vain yksittäiseen metodiin vaan suunnittelen harjoitukset soveltaen eri metodeja ja tärkeimpänä otan huomioon hengityksen eri vaikutusmekanismit (psykofysiologian, biokemian ja biomekaniikan). 

Hektinen elämän rytmi, erilaiset elämän vaiheet ja meitä nykyään jatkuvasti kuormittavat ärsykkeet voivat täysin huomaamattamme vaikuttaa hengitykseemme. Siksi hengityksen tervehdyttämisen merkitys korostuu tässä ajassa, se luo pohjan olemiselle, miten olemme itsemme kanssa ja suhteessa ympäristöön ja muihin ihmisiin.

Olen itse tehnyt hengitysharjoituksia nyt kahden vuoden ajan, jonka aikana saanut kokea todella konkreettisesti hengityksen transformatiiviset vaikutukset lähtien oman hengitykseni tervehdyttämisestä ja hyvin herkän hermostoni rauhoittamisesta resilienssini vahvistamiseen ja matkani jatkuu. 

Verkkosivultani sekä somekanavistani voit lukea lisää hengitysvalmennuksesta ja tasapainoisen hengityksen hyödyistä.  Jos valmennuksissani mikään mietityttää otathan rohkeasti yhteyttä tai varaat maksuttoman konsultaation, niin jutellaan lisää.

Muistathan, olet kaiken hyvän arvoinen!

KYSY LISÄÄ

Move spirit

Scroll to top