Linda Lemmetty

Olen koulutettu luontaishoitaja ja valmistumassa piakkoin myös hyvinvointiterapeutiksi. Palveluihini kuuluvat shiatsu- ja aromahoidot, kukkaterapia ja rentouttava elementti-vyöhykehoito.  Teen asiakkailleni myös henkilökohtaisia hyvinvointisuunnitelmia.

Jo pienestä asti olen ollut kiinnostunut ja utelias tarkastelemaan ihmisenä olemista kaikkine tunteineen ja puolineen. Vuosi vuodelta tuli vahvempi tarve auttaa itseä ja muita, ja se tie vei luontaishoitajaksi. Innostuin luontaishoidoista, koska kasvit ja niiden luonnollinen kyky tasapainottaa ihmistä kokonaisvaltaisesti kiehtovat minua. Halusin myös ymmärtää ihmismieltä, kehoa ja ihmisen sielullista elämää paremmin. On suurenmoista huomata, miten mullistavaa voi olla ihmisen oma kyky ottaa vastaan muutoksia kohti onnellisempaa, luonnollisempaa ja itsensä näköistä elämää.

Myös Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen maailma avasi valtavan määrän kiinnostavaa tietoa, joka on tuhansia vuosia vanhaa, aina hyvin ajankohtaista ja loogista tietoa. Itsensä kehittäminen, tiedon etsintä ja rentoutuminen onkin ollut apuna muutoksiin, mitkä ovat olleet omassa elämässäni tärkeitä taitekohtia.

Uteliaana ja sydän auki voi säilyttää itsessään vilpittömän mielen, kun vaan muistaa hoitaa omaa kallisarvoista itseään hellästi ja rakastaen. Haluan olla läsnä sinulle, joka olet rakas ja tärkeä osa maapalloa!

KYSY LISÄÄ tai VARAA AIKA

+358 40 820 0830
linda.lemmetty@gmail.com

Scroll to top