Palvelut

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva hoitotekniikka, jossa kehossa olevia akupisteitä stimuloidaan ohuilla, kertakäyttöisillä neuloilla. Akupunktiolla voidaan hoitaa esimerkiksi erilaisia kiputiloja, migreeni, iho-ongelmat, ruuansulatushäiriöt ja vatsavaivat, stressi, niska-, hartia- ja selkävaivat, unettomuus, kuukautisiin ja vaihdevuosiin liittyviä ongelmia.

Hengitys on elimistömme eri vaikutusmekasniemien kautta vahvasti yhteydessä tapaamme olla, tuntea, ajatella ja reagoida. Siksi se on hyvinvointimme kannalta niin merkityksellinen asia. Kaikki kokemukset elämässämme vaikuttavat hengitykseen ja tiedostamattamme hengitystapa voi joskus muuttua, jäädä tilaan, joka ei enää tue hyvinvointia.

Hengitysvalmennuksessani tulet kokemaan, miten voit vaikuttaa kehon ja mielentilaan hengityksen avulla. Hengitys on aina saatavillasi ja voit nyt tuellani valjastaa sen tukemaan hyvinvointiasi tai viemään suorituskykysi uudelle tasolle.

Fyysinen hyvinvointi
 • Parantaa suorituskykyä urheillessa ja arkiaskareissa
 • Lievittää kipua ja kivun kokemuksia
 • Tukee immuunipuolustusta ja säätelee kehon tulehdustasoja
 • Poistaa toksiineja
 • Edistää hengityselinten hyvinvointia
 • Alentaa verenpainetta
 • Parantaa lymfanestekiertoa
 • Edistää unen laatua
Mentaalinen hyvinvointi ja tunnetaidot
 • Kasvattaa resilienssiä ja parantaa stressin säätelykykyä
 • Lievittää ahdistusta ja uupumusta
 • Lisää läsnäolon ja sisäisen rauhan tunnetta​
 • Parantaa keskittymiskykyä, muistia ja kognitiivisia toimintoja
 • Vahvistaa vuorovaikutusta ja kommunikaatiota
 • Vahvistaa itsetuntoa ja edistää itsemyötätuntoa

 

Kyseessä on pehmytkudokseen vaikuttavaa käsittelyä, jonka tarkoituksena on vaikuttaa hermo-, lihas- ja hengitysjärjestelmiin tai vaikuttaa verenkiertoon ja imunestekiertoon. 

Hieronta on siis hoitotarkoituksessa tehtävää pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa painamista, jota hieroja tekee mm. sivelyjen, hankausten, pusertelujen ja erilaisten taputusten ja ravistelujen myötä soveltaen tarkoituksen ja tavoitteellisuuden puitteissa. 

Hieronta on tavoitteellista. Rentoutuminen, kivun lievittäminen, paikallisen nestekierron ja aineenvaihdunnan edistäminen tai lihasjännityksen laukeaminen – hieronnan tavoitteita löytyy useita.

Urheiluhieronnalla pyritään vaikuttamaan myönteisesti urheilijan palautumiseen ja suorittamiseen. Hieronta ja lihashuolto ovat luontevia osia urheilijan, kuten muidenkin, arkea ja treeniä.

Jokaiselle ammattilaiselle muodostuu ajan myötä oma käsiala tehdä työtä. Siispä hierontakokemus saattaa olla varsin poikkeava kahden eri ammattilaisen välillä, vaikka tavoite on saada sama lopputulos aikaan.Tässä kiinalaisen akupunktion muodossa stimuloidaan viittä korvassa sijaitsevaa pistettä steriilien neulojen avulla. Hoitoa voidaan käyttää esimerkiksi erilaisten kiputilojen hoitoon. Menetelmän käyttö aktivoi vatsanpuoleisen vagus-hermon haaran toimintaa ja täten purkaa stressitilaa ja tasapainoittaa hermoston toimintaa.

Yleisimpiä vaikutuksia ovat ahdistus- ja masennusoireiden helpottuminen ja mielitekojen vähentyminen. Menetelmästä voi saada myös apua uniongelmiin ja parantaa unen laatua. Se rentouttaa ja rauhoittaa, selkeyttää ajatuksia ja mieltä, sekä nostaa energiatasoja.

 

Korva-akupunktiolla voidaan helpottaa mm.

– Erilaisia unihäiriöitä.

– Masennusta.

– Levottomuutta.

– Ahdistuneisuutta.

– Stressiä.

– Erilaisista elämän kriiseistä johtuvia oireita.

– Migreeniä.

– Addiktioita.

– Vaihdevuosioireita.

– Alhaista energiatasoa.

 

Huomioithan että korva-akupunktiota ei tehdä jos:

– Olet raskaana.

– Suurten leikkausten jälkeen, 6 kk karenssi.

– Jos olet sairaana, tai yleiskuntosi on heikko.

– Verenvuototautia eli hemofiliaa sairastavalle.

– Päihtyneelle.

– Vaikeista psyykkisistä häiriöistä kärsivälle suosittelemme lääkärin hoitoa.Tiesitkö että lantionpohjan ongelmilla ja purentavaivoilla voi olla yhteys?

Lantionpohjan ongelmat voivat ilmetä esimerkiksi:

– Säteilevänä kipuna tai kipuna alaraajoihin, alaselkään, pakaroihin, vatsaan tai nivusiin.

– Yliaktiivinen rakko tai virtsankarkailu, kipu virtsatessa.

– Suoliston tyhjenemisongelmat, syynä usein vatsan sisäänvetäminen tai keskivartalon lihasten jännitys.

 

Purentavaivoja ovat esimerkiksi leukanivelongelmat, yöllinen hampaiden pureminen tai pään alueen jännitys ja kiputilat.

 

Ihmiskehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Purentalihakset ja lantionpohja kuuluvat samaan lihasketjuun, sekä ovat yhteydessä toisiinsa hengityksen, sekä hermoston kautta. Faskiat, eli sidekudoskalvot ympäröivät lihaksia, kudoksia, luita ja sisäelimiä yhdistäen eri kehonosia toisiinsa. Ne muodostavat erilaisia toiminnallisia sidekudosketjuja, mahdollistaen monipuolisen liikkeen. Jos jossain kohtaa ketjua liike on rajoittunut, se vaikuttaa koko ketjun toimintaan. Syvä etulinja kulkee lantionpohjasta vatsan ja rintakehän kautta leukaluun alueelle, näin ollen toimintahäiriö leuan alueella voi vaikuttaa lantionpohjaan, ja päinvastoin.

Hoito keskittyy purenta- ja hengityselimistön, vatsan ja lantion alueen hoitoon, helpottaen kiputiloja, tasaten ylivirittynyttä hermostoa ja vahvistaen kehoyhteyttä.

 

On kuitenkin tärkeä muistaa, että lantionpohjan oireiluun on muitakin syitä. Suosittelemme hakeutumaan lääkärin vastaanotolle hakeutumista jos:

– Suuria muutoksia tapahtunut lantioon/lantionpohjan alueella fyysisen trauman vuoksi onnettomuudessa tai synnytyksessä.

– Koet todella voimakasta kipua.

– Jos alaraajat puutuvat tai lantionpohjan alue on ollut tunnoton pidemmän aikaa.

– Ei ole virtsanpidätyskykyä tai ulosteenpidätyskykyä.Jo raskausaikana voit auttaa kehoasi toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, jotta sinä ja vauvasi voitte hyvin. Vyöhyketerapialla on mahdollista mm.

 • tehdä tilaa lantion seudulle, jotta vauvallasi olisi tilaa asettua optimaaliseen asentoon
 • helpottaa raskausajan vaivoja kuten pahoinvointia ja liitoskipuja
 • auttaa univaikeuksissa
 • lievittää synnytyspelkoa ja rentouttaa mieltä
 • rentouttaa hermostoa

Raskaana olevan vyöhyketerapiassa hoidetaan pää, niska, korvat, kädet, selkä, pakarat ja jalat. Vaatetuksena voi olla alushousut tai shortsit ja selästä avattavat liivit tai toppi. 

Sointukylpy on mielen ja kehon kokonaisvaltainen syvärentoutus. Soittaessamme äänimaljaa tai gongia, se alkaa värähdellä ja liikuttaa ilmaa sen läheisyydessä. Harmoniset äänet ja värähtely auttavat sinut rentoutumaan ja hermostosi rauhoittumaan. Ennen varsinaisen sointukylvyn aloittamista ohjaajamme kertovat sinulle äänimaljoista ja siitä mitä rentoutuksessa tapahtuu. Voit ottaa sointurentoutuksen vastaan joko tuolilla istuen tai joogamatolla sinulle sopivassa asennossa maaten. Meillä voit luottaa siihen, että matka syvärentoutukseen on turvallinen ja kunnioitamme jokaisen omaa tilaa ja koskemattomuutta.

60 min sointurentoutustuokio sisältää lyhyen alustuksen, rentoutuksen, rauhallisen palautumisen ja palautteen. Voit halutessasi myös itse kokeilla maljojen soittamista ja konkreettisesti tuntea resonanssin kehossasi.

 

Access on tietoisuuden kasvattamiseen kehitetty kokoelma työkaluja. Access Bars® hoidossa pääset olemaan tietoinen siitä, mistä olet tietoinen. Hoitojen myötä alkaa selkenemään,
mitä kaikkea ylimääräistä päässäsi ja kehossasi on kannettavana ja miten niistä voi päästää irti, vapauttaen hurjan määrän kapasiteettia ja keventäen energiaa. Ymmärrys, miten työlästä on eri ajatuksista, tunteista ja mielialoista käsin toimiminen – sen sijaan, että voisit toimia oivaltamisesta, viisaudesta ja sallimisesta käsin. 
Vanhat toimintamallit, ajatusmallit ja uskomukset voivat olla meille tässä hetkessä jopa suorastaan haitallista ja pahimmillaan sabotoimme itse omaa elämäämme, olemistamme ja kykyä vastaan ottaa mm. onnea ja rauhaa ja vaurautta, minäkuvan ja itsetunnon vääristyminen jne. Tässä hoidossa hoidetaan stimuloimalla 32 eri pistettä pään alueelta, jotka purkavat näitä aivoihimme ja kehoomme ohjelmoituja haitallisia malleja. Hoito tapahtuu hoitopöydällä selinmakuulla ja on hyvin rentouttava. Hoito sopii jokaiselle, olit sitten mm. yli- tai alivireystilassa tai podet ahdistusta ja voimakasta epätasapainoa tai taipuvainen ylianalysointiin ja kehoyhteys tuntuu heikolta. Access Bars®️ -hoidossa: Keho ja mieli rentoutuu Stressi ja ylivirittyneisyys vähenee Ajatukset selkiytyvät ja rauhoittuvat Toimintakyky paranee Ahdistus ja masennus helpottuu ADHD -oireet helpottuvat Keskittymiskyky paranee Unen laatu paranee Paniikkioireet helpottuvat Kehon energiavirtaus tasapainottuu

Intialainen päähieronta kuuluu ayurvediseen perinteeseen, jonka lähtökohtana on energian, mielen ja kehon tasapaino.

Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja sitä kautta kehon, sekä mielen rentoutumiseen. Hieronnalla voi olla suotuisia vaikutuksia myös unen laatuun, hiusten kasvuun, keskittymiskyvyn parantumiseen, stressioiresiin, jännitykseen ja jopa luovuuteen.Kosmeettinen akupunktio (kasvoakupunktio) parantaa kasvojen ihon elastisuutta ja lisää kollageenin tuotantoa. Verenkierto lisääntyy, jolloin kasvojen väri paranee. Hienot juonteet häviävät iholta ja isommat rypyt madaltuvat. Hoito poistaa kasvoilta stressin aiheuttamia vaikutuksia.

Kasvojen akupunktiohoidot sisältävät kasvojen pisteiden lisäksi erilaisia pisteitä kehossa.

Huom! Kosmeettista akupunktiota ei voida tehdä, jos kasvoihin on annettu Botoxia tai muita täyteaineita viimeisten 3 kuukauden aikana tai on tehty muita isompia kosmeettisia toimenpiteitä.

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää ja ihmisen luontaisia liikeratoja ja liikettä hyödyntävää, eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää tai kipua tuottavaa. Hoito sisältää myös kattavan lihashuollon ja rentoutuksen. Hoito on asiakkaan ja hoitajan välistä yhteistyötä elintoimintojen palauttamiseksi normaaliin tilaan. Silloin verenkierto, kudosnestekierto, hermotoiminta ja koko ihmisen energiajärjestelmä vapautetaan luonnolliseen tilaansa pehmeästi ilman kipua. Hoidettaessa ei käsitellä pelkästään pehmytkudoksia (lihaksia ja faskioita), vaan pureudutaan mobilisoinnin avulla myös luihin ja niveliin, vapauttaen ja tasapainottaen mahdolliset virheasennot, lukot ja kiertymät. Keho on anatominen kokonaisuus varpaista ylöspäin päälakeen asti: kaiken siinä pitäisi olla tasapainossa. Elämän aikana tapaturmat, autokolarit ja vaikkapa kaatumiset voivat aiheuttaa sen, että kineettinen ketjumme eli lihastoimintaketjumme meneekin epätasapainoon. Tällaisista sattumuksista voi seurata lukuisia ongelmia. Lantiokori voi jäädä virheasentoon. Epätasapaino johtaa virhemuutoksiin ylhäällä ja alhaalla kehossa. Väärät lihakset joutuvat silloin ylläpitämään tasapainoa. Eri puolille vartaloa tulee lihaskireyksiä, joista edelleen aiheutuu lisäongelmia. Tavoitteena palauttaa ihmisen kineettinen ketju tasapainoon hoitamalla kokonaisuutta ja pyrkien löytämään pehmeästi vaivan juurisyy keholta,
kehon viisautta kuunnellen.

Milloin ja mihin hieronta ja jäsenkorjaus voi auttaa?
 • Kivun lievitys
 • Rentoutuminen
 • Palautuminen
 • Lihasjännitykset
 • Hermopinne
 • Lihasspasmit
 • Triggerpisteet
 • Vammojen ja vaivojen ennaltaehkäisy
 • Kuntoutuksen tukena
 • Stressin lievitys
 • Päänsärky
 • Turvotus
 • Ruoansulatusvaivat
 • Skolioosi
 • Nivelissä olevat kiertymät ja virheasennot
 • Migreeni
 • SI-nivelten vaivat
 • Useat tuki- ja liikuntaelinsairaudet
Hieronnan ja jäsenkorjauksen kontraindikaatiot:
 • Kuume
 • Akuutti tulehdus
 • Akuutti syöpä
 • Sädehoidosta alle 3 kk
 • Akuutit lihasvammat, mustelmat, revähdykset (hoidettavalla alueella)
 • Heti leikkausoperaation jälkeen
 • Päihtynyt tai krapulassa
 • Tietyt lääkitykset
 • Rikkinäinen iho
 • Tietyt sydänsairaudet
 • Sienitulehdukset
 • Palovammat
 • Suurentuneet imurauhaset
 • Luunmurtumat (hoidettavalla alueella)
 • Laskimo- ja valtimotukokset
 • Suonikohjut (hoidettavalla alueella)
 • Ihoinfektio
 • Selkärankareuma
 • Hemofilia
 • Pahat kulumat
 • Kaulavaltimoden ahtaumat
 • Aktiiviset sidekudostaudit
 • Spondylolyysi ja Spondylolisteesi
Jos olet epävarma, varmistathan asian lääkäriltäsi

Hoito soveltuu erinomaisesti rentouttavaksi hemmotteluhoidoksi, äidin omaksi ajaksi tai hoitavaksi hoidoksi. Hoito muokataan aina asiakkaan tarpeita kuunnellen. Tähän hoitoon voit tulla jo muutaman viikon kuluttua synnytyksestä, silloin kun aika sinusta tuntuu sopivalta. Vyöhyketerapialla on mahdollista mm.

 • helpottaa akuutteja kiputiloja ja kehon kireyksiä
 • nopeuttaa kehon palautumista synnytyksestä
 • rauhoittaa mieltä ja hermostoa
 • aktivoida ja tasapainottaa hormonitoimintaa

Vyöhyketerapiahoidon kulku

Hoidossa käsitellään ja hierotaan vyöhykepisteitä päästä, niskasta, korvista, käsistä, selästä, pakaroista ja jaloista. Hoidon aikana on tärkeää löytää äidille sopiva asento. Hoito tehdään useimmiten kylkimakuulla, sillä vatsamakuulla olo saattaa olla epämukava ja tuoda painetta alavatsalle ja rintojen alueelle. Vaatetuksena voi olla alushousut tai shortsit ja selästä avattavat liivit tai toppi.Synnytyksen käynnistyshoito on rentouttava hoito. Sillä on mahdollista edistää supistuksia, jolloin avautumisvaihe on usein nopeampi.

Vyöhyketerapiahoidolla on mahdollista:

 • aktivoida hormonitoimintaa
 • valmistella kohtua ja kohdunkaulaa, jolloin synnytys alkaa usein luonnollisemmin
 • tehdä tilaa lantion alueelle, jolloin vauvalla on mahdollista asettua optimaaliseen asentoon synnytystä varten

Hoidon lisäksi synnyttäjä saa mukaansa ohjeet vyöhyke- ja akupunktiopisteisiin, joita voi hyödyntää synnytyksen aikana sekä kotona että sairaalassa.

Vyöhyketerapiahoidon kulku

Hoidossa käsitellään ja hierotaan vyöhykepisteitä päästä, niskasta, korvista, käsistä, selästä, pakaroista ja jaloista. Korviin kiinnitetään korvakuulat mm. kohdun ja lantion heijasteisiin, joita kuulat stimuloivat. Stimulaatiota voi tehostaa hoidon jälkeen itse hieromalla kuulia. Vaatetuksena voi olla alushousut tai shortsit ja selästä avattavat liivit tai toppi.

Hoito voidaan tehdä raskausviikolta 39+0 alkaen (tai 38+0, jos synnytys on tarkoitus käynnistää). 

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käydään läpi aina koko keho. Hoito rentouttaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, parantaa vastustuskykyä, helpottaa kipu- ja särkytiloja ja parantaa unen laatua. Vyöhyketerapiasta on hyviä kokemuksia myös hormonaalisten häiriöiden hoidossa.

Vyöhyketerapiasta voi saada apua mm. seuraaviin vaivoihin:

 • stressi ja levottomuus
 • unettomuus
 • päänsärky
 • niska- ja hartiajännitys
 • lihas- ja nivelongelmat
 • hormoni- ja aineenvaihduntahäiriöt
 • refluksitauti
 • vatsan toiminnallisuushäiriöt
 • yökastelu

Vyöhyketerapia on lääketiedettä täydentävä hoito. Terapian tavoitteena on auttaa kehoa ja kehon toimintoja tasapainoon ja normalisoida ne. 

Energahoidot perustuvat ajatukseen siitä, että meissä virtaa energiaa, joka pitää meidät elossa. Ilman tuota energiaa keho ei toimisi. Aineenvaihdunta, solujen jakautuminen ym. kehon toiminnot tapahtuvat tämän energian vaikutuksesta.

Ihminen on terve, kun tämä energia pääsee virtaamaan vapaasti kehossa. Onnettomuuksien, tunneperäisten traumojen, kuona-aineiden kertymisen ja huonojen elintapojen seurauksena energiakierto voi kuitenkin tukkeutua eri puolilta kehoa. Riippuen siitä minne tukoksia/energiavajetta syntyy, alkaa fyysiseen kehoon ilmestyä erilaisia oireita. Kaikki sairaudet voidaan johtaa johonkin energeettiseen tukokseen / häiriöön. Jos tämä häriö löydetään ja hoidetaan pois, henkilö paranee.

Tätä energiaa kutsutaan nimillä elinvoima, chi, ki, prana jne. kulttuurista riippuen. Monet liikuntamuodot kuten eri joogat, Tai chi, Chi qong jne. parantavat ja vahvistavat ihmisen energiakiertoa.

Hoitoa voidaan suorittaa erilaisin menetelmin ja tekniikoin, riippuen minkälaista vaivaa on hoidetaan. Se voi olla fyysinen kipu, yleinen väsymys tai pahoinvointi, psyykeen ongelmat jne. Usein oireet voivat selkeitä, mutta juurisyy monisyinen. Siksi aina pelkkä hieronta tai jäsenkorjaus ei tehoa riittävän syvältä purkamaan esimerkiksi stressiä tai tunnelukkoa.

Tarkoitukseni energiahoidolla on saada henkilön oma keho toimimaan paremmin ja hoitamaan itse itsensä autonomisen hermoston ja energiakierron vahvistamisella, sekä käynnistämään luonnolliset paranemisprosessit. Kehon viisaus pystyy mihin vain, mutta joskus se tarvii vähän apua.

Energiahoitoon voi tulla lähes minkä tahansa vaivan vuoksi. Eri tekniikoita käyttäen pyrin löytämään syitä syvemmältä kuten alitajunnan puolelta, ja tasapainottamaan energiakierron. Hoidon jälkeen on hyvä varata itselleen hetki rauhallista aikaa ja keskittyä kuulostelemaan tuntemuksia ja rauhoittumaan.Kinesioteippaus on sensorinen eli aistimukseen perustuva hoitomenetelmä, teippi vaikuttaa ihon reseptoreihin ja sitä kautta voidaan vaikuttaa mm. faskiaan ja lihaksiin. Teippaus mukailee ihoa ja kestää vettä.

Kinesioteippausta voidaan käyttää esimerkiksi:

– Erilaisten kiputilojen lievitykseen

– Liikkeen ohjaamiseen

– Asennon korjaamiseen

– Turvotuksen vähentämiseen

– Verenkierron lisäämiseen

Ei suositella rikkoutuneelle iholle.Kuivakuppaus on hyvin tehokas lihasvaivojen hoitaja, varsinkin niska- ja hartiaseudun jumeihin. Kuivakuppauksen teho perustuu kupeissa olevaan alipaineeseen, joka tekee tilaa ihonalaiskudoksiin, lihaksiin ja lihaskalvoihin. Tämä vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Purentalihasten käsittely on alati kasvavassa tarpeessa oleva hieronta, jossa yleisimmät syyt ovat:

 • Hampaiden pureminen ja narskuttelu yöllä ja joskus jopa päivällä (Bruxismi)
 • Leuat naksuu avatessa
 • Suu ei aukea kunnolla
 • Suu aukeaa toispuoleisesti tai epätasaisesti
 • Palan tunne kurkussa
 • Pään väärät asennot
 • Toiminnalliset nielemis- ja artikulaatio-onglemat

Hoidossa käsitellään purentaan ja kieleen vaikuttavia lihaksia sekä suun sisäpuolelta, että ulkopuolelta. Niskan, kaulan, kallonpohjan sekä pään käsittely kuuluu tähän kokonaisuuteen. Tällä hoidolla voi saada tehokkaasti ja spesifisti apua leukojen, pään, purentalihasten sekä kurkun alueen jännityksiin ja oireisiin. Juurisyyt siihen, miksi purentalihaksiin ilmenee ongelmia, löytyvät kokemukseni mukaan lähes poikkeuksetta energia- tai tunne- ja traumaperäisistä syistä. Näihin löydät apua paremmin esim. energiahoidoistani (BodyMind Energy balancing method® tai Access bars®) tunnevyöhyketerapiasta.Reiki on japanilainen Mikao Usuin kehittämä hoitomuoto, joka herkistää kykyämme kuunnella sisäisen intuitiomme ääntä, joka auttaa sairauksien ja vaikeuksien olemuksen ymmärtämistä sekä syiden tiedostamista.

Energiatyöskentelyssä käytetään hiljaista, tietoista kosketusta. Hoidon aikana käydään läpi kehossa olevia tukoksia ja autetaan niitä avautumaan, elvyttäen kehon ja mielen omia, parantavia voimia. Reikihoidon aikana koettu syvä rentous laukaisee stressiä ja avaa energiatukkeumia. Näin ihmisen omat paranemisprosessit nopeutuvat, kivut ja säryt voivat helpottua ja omat voimat lisääntyä.

Reiki on hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Hoidettavan keho ottaa vastaan käsistä välittyvää energiaa juuri sen verran kuin se tarvitsee ja pystyy siinä tilanteessa vastaanottamaan.

Reiki on oiva keino pysähtyä ja hiljentyä oman kehon äärelle. 

Keskeisessä asemassa on kehon elämänkaareen perustuva tunnemuisti, joka noudattaa 18 vuoden rytmiä. Keho on tunteiden ja elämänkaaren heijastuma ja sen muistia avaamalla kehittyy ihmisen, jatkuvasti muuttuva identiteetti elämänkaarivaiheittain. Jos menneet tapahtumat ovat olleet traumaattisia, niiden uudelleen kokeminen ja tiedostaminen vapauttaa niistä ja ohjaa ihmisen löytämään aidon, jatkuvasti kehittyvän itsensä. Tässä käytetään apuna tunneprosessointia ja tunteiden dynamiikkaa (TUDY®).
Tunnevyöhyketerapia® on reaaliterapiaa. Siinä ei tehdä tulkintoja, vaan mahdollistetaan ihmiselle täysin itseohjautuvasti tapahtuva itseymmärrys ja itsetuntemus, mikä syntyy kehon tunne- ja elämänkaarimuistia vähitellen avaamalla ja jatkuu sen jälkeen ihmisen itsenäisenä tunne- ja identiteettipeilauksena.

Tunnevyöhyketerapia on tehokas keino löytää itsensä, auttaa ihmistä itse hoitamaan omia tunne-elämän ongelmiaan sekä samalla niistä johtuvia fyysisiä vaivoja ja elämänkriisejä. Tunteet varastoituvat kehoon, elimistöön ja hermostoon. Hoito on pitkä ja antoisa prosessi itseen, joka selkeyttää ymmärrystä omasta identiteestiä, hyvinvoinnista ja tunnetyöskentelystä. Hoito tapahtuu sekä dialogin, että kehollisen vyöhyketerapeuttisen opin mukaisesti pehmeästi ja kiirehtimättä.Hoito sopii kaikille, jotka haluavat astua rohkeasti kohti syvempää minuutta ja on valmis ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistaan ja elämästään.Sointukylpy on mielen ja kehon kokonaisvaltainen syvärentoutus. Soittaessamme äänimaljaa tai gongia, se alkaa värähdellä ja liikuttaa ilmaa sen läheisyydessä. Harmoniset äänet ja värähtely auttavat sinut rentoutumaan ja hermostosi rauhoittumaan. Ennen varsinaisen sointukylvyn aloittamista ohjaajamme kertovat sinulle äänimaljoista ja siitä mitä rentoutuksessa tapahtuu. Voit ottaa sointurentoutuksen vastaan joko tuolilla istuen tai joogamatolla sinulle sopivassa asennossa maaten. Meillä voit luottaa siihen, että matka syvärentoutukseen on turvallinen ja kunnioitamme jokaisen omaa tilaa ja koskemattomuutta.

60min sointurentoutustuokio sisältää lyhyen alustuksen, rentoutuksen, rauhallisen palautumisen ja palautteen. Voit halutessasi myös itse kokeilla maljojen soittamista ja konkreettisesti tuntea resonanssin kehossasi.Scroll to top